Povijest tvrtke Batis d.o.o.

Trgovina 1,Oranice 112

Poduzeće Batis d.o.o. osnovano je 1994. godine kao poduzeće za trgovinu dijelovima za bijelu tehniku. U prvoj godini rada prodaju smo bazirali na trgovinu na malo, a kasnijim razvojem i prezentacijom proizvoda djelatnost smo proširili i na veleprodaju, uvoz i proizvodnju.
   U prodajnom asortimanu našeg poduzeća nalaze se dijelovi za ledomate, rashladne vitrine i šankove, komore te caffe aparate. Također sve vrste specijalnih industrijskih i ugostiteljskih grijača. Tu se još nalazi asortiman za ugradnju klima uređaja i plinskih instalacija.
   U proizvodnom asortimanu nudimo gumene cijevi za plin propan butan koje su već u prvom kontaktu s kupcima postigle zavidni nivo prodaje, a kod atestiranja pokazale da su visoke kakvoće i trajnosti.

Trgovina 1

Sav ovaj osortiman nudimo u svojim maloprodajama u Zagrebu (Oranice 112, Zagorska 15) i Zadru (Franka Lisice 18).  Veleprodajno skladište nalazi se u prostoru Sveučilišne bolnice u Zagrebu, Jadranska avenija bb na 600 m2, a uprava i komercija na lokaciji Oranice 112, Zagreb.

   Direktor
Boris Šaka